Upisi u tijeku: 8-tjedni MBLC tečaj online: Mindfulness za svakodnevni život (ožujak 2022.)

Udruga Mindfulness Hrvatska poziva vas na novi ciklus 8-tjednog tečaja pod nazivom: Mindfulness za svakodnevni život (MBLC – Mindfulness Based Living Course).

MBLC se u organizaciji naše udruge provodio na engleskom jeziku u više od 10 ciklusa, a sada održavamo ovaj tečaj i na hrvatskom jeziku. Ovaj ciklus tečaja vode Helena Cuculić i Jelena Kirin, certificirane učiteljice mindfulnessa od Mindfulness Association.

Besplatni uvodni sat: 15.03.2022. 19-20h.

U tijeku su kontinuirani upisi za MBLC. Prijave primamo za termine u utorak (19-21h) ili nedjelju (18-20h). Tečaj će se odvijati online, a početak tečaja je kada se formira grupa. Udruga zadržava pravo odgode početka tečaja.

MBLC tečaj kreirala je Mindfulness Association (UK), a prepoznat je kao jedan od devet certificiranih osmotjednih tečajeva mindfulnessa prema Good Practice Guidelines (BAMBA).


MBLC se u organizaciji naše udruge provodio na engleskom jeziku u više od 10 ciklusa, a sada održavamo ovaj tečaj i na hrvatskom jeziku. Ovaj ciklus tečaja vode Helena Cuculić i Jelena Kirin, certificirane učiteljice mindfulnessa od Mindfulness Association.

Nakon užurbanog, brzog i rastresenog radnog dana, pronađite svoj mir i jasnoću utorkom navečer ili nedjeljom poslijepodne . Kako su mnoga istraživanja dosad potvrdila, mindfulness dokazano pojačava otpornost na stres, doprinosi općoj dobrobiti i mentalnom zdravlju, te poboljšava fokus i efikasnost. Pridružite se tečaju sa kolegom/icom, prijateljem/icom ili partnerom/icom i oboje ostvarite 20% popusta na cijenu tečaja.

Sve informacije o tečaju možete pronaći ovdje. Mindfulness je životna vještina koja može produbiti naš osjećaj dobrobiti i ispunjenja te pridonosi razvoju stabilnog fokusa i učinkovitosti. Mindfulness se prevodi kao: pomnost, usredotočena svjesnost, svjesna pažnja, puna svjesnost… Znanja o umu i svjesnosti te primjena mindfulnessa donosi pozitivne razlike u zajednici i društvu. Mindfulness je koristan u odnosima u privatnom i poslovnom svijetu. Sve se više primjenjuje u područjima obrazovanja, zdravstva, socijalne skrbi… Biti svjestan je urođena, prirodna tendencija i sposobnost koju svi imamo. Praksa uključuje obraćanje pažnje na ono što doživljavamo u sadašnjem trenutku prihvaćajući to otvoreno i bez prosuđivanja.
Ovaj tečaj mindfulnessa specifičan je po tome što se u pristupu naglašava važnost i praksa razvijanja suosjećanja i blagosti prema sebi i drugima.

Za sve informacije i prijave, obratite se na: [email protected] Veselimo vam se!