Upoznajmo mindfulness – online radionica

Online radionica: Upoznajmo mindfulness

Možda ste već čuli za mindfulness, ali ne znate točno o čemu se radi, a možda niste čuli za mindfulness, ali osjećate da bi vam bila potrebna određena tehnika, odnosno alat za nošenje sa svakodnevnim stresom. U kojoj god grupi bili, dobrodošli ste na ovu radionicu!
O dobrobitima mindfulnessa je dosad već mnogo toga napisano, na temelju raznih provedenih istraživanja. Tako smo dosad shvatili da mindfulness; smanjuje stres, pomaže kod anksioznosti, depresije, te poboljšava koncentraciju, fokus, svjesnost, jasnoću razmišljanja i percepcije, doprinosi osjećaju unutrašnjeg mira i stabilnosti, te osjećaja povezanosti sa svim ostalim živim bićima.

Mindfulness je tehnika, lako se može naučiti i ukoliko ustrajete, može donijeti mnoge pozitivne promjene u vašem životu. Na poslijetku, uz mindfulness se i vi mijenjate – lakše otpuštate iz života sve ono što vam više ne treba, mijenjate svoje ustaljene navike (ponekad i one koje ne doprinose dobrobiti) te lakše pronalazite rješenja za svoje probleme. Kad tome pridružite suosjećanje, kao jedan od elemenata mindfulnessa, vaš se život doista može transformirati i postati svrhovitiji i ispunjeniji.
Na ovoj iskustvenoj radionici dotaknut ćemo osnove mindfulnessa i upoznati vas sa nekim osnovnim mindfulness vježbama. Drugim riječima, naći ćemo se, upoznati, razgovarati o mindfulnessu i meditirati. Cilj nam je upoznati vas sa tehnikom koju možete koristiti gotovo u svakom trenutku svog života, a pogotovo u trenutcima koji su za vas teški, bolni ili izrazito stresni.

Datum radionice: 09.01.2022.
Vrijeme: 17:00 -19:00 h
Mjesto: Online
Participacija: 200, 00 kn
Kako se možete prijaviti?
Pošaljite nam mail na: [email protected]. Po uplati kotizacije, dobit ćete zoom link koji će vrijediti za ovu radionicu

Voditeljice radionice: Helena Cuculić i Jelena Kirin. Obje voditeljice su certificirane mindfulness učiteljice, te imaju višegodišnje iskustvo prakticiranja mindfulnessa. Djeluju u sklopu udruge Mindfulness Hrvatska, od samog osnutka. Helena Cuculić, osim mindfulnessa, podučava i yogu, te je trenutno u edukaciji ayurvede, a Jelena Kirin radi na implementaciji mindfulnessa u svijet marketinga, medija i zabavne industrije. Zajedno su osmislile ovu radionicu, kako bi zainteresiranima pružile uvid u svijet mindfulnessa, svaka sa svojim znanjima, iskustvom, afinitetima i vještinama.
Za pristupiti ovoj radionici nije potrebno prethodno iskustvo mindfulnessa. Potrebna je dobra internet veza, vaših dva sata života i znatiželja. Svi ste dobrodošli!

Date

Jan 09 2022
Expired!

Time

5:00 am - 7:00 pm

Cost

200.00