Autumn Mindfulness Retreat – Jesensko mindfulness povlačenje

Mindfulness Hrvatska organizira još jedno povlačenje

Nakon prošlog proljetnog povlačenja koje je prošlo u opuštajućoj i mirnoj atmosferi, odlučili smo se organizirati još jedno, ovog puta s jesenskom tematikom. Jesen je doba povlačenja u svoju unutrašnjost, prepoznavanja onoga što nam više ničemu ne služi i otpuštanja. Kao što drveće otpušta lišće, tako i mi učimo otpustiti sve ono što nas blokira da živimo svoj puni potencijal. Pridružite nam se na ovom kratkom povlačenju u Fužinama, na kojem možete očekivati meditacijske prakse, diskusije, razgovore, periode tišine te mindful šetnju prekrasnom Fužinarskom prirodom…

Ovo je vikend povlačenje, dolazak u Fužine je u petak, 22.09 u kasno popodnevnim satima, a odlazak u nedjelju, 24.09 nakon ručka (oko 15h)
Ukupna cijena povlačenja: 270€
u cijenu je uključen smještaj (2 noćenja s punim pansionom), dvorana za meditacije, te cjelokupni program povlačenja. U cijenu nisu uračunati troškovi prijevoza do Fužina.

Na račun udruge Mindfulness Hrvatska za rezeraciju mjesta uplaćuje se unaprijed 150€, dok se ostatak uplate za smještaj vrši direktno u Fužinarskoj kući. U slučaju otkazivanja do 16.09, moguće je izvršiti cjelokupni povrat sredstava.

Povlačenje organiziraju i vode članovi Udruge Mindfulness Hrvatska, certificirani provoditelji MBLC i Level 1 edukacije. Dio programa održavat će se na engleskom jeziku, s prijevodom po potrebi.
Za prijavu na povlačenje nije potrebno nikakvo predznanje o mindfulnessu, niti iskustvo meditacije.
Prijaviti se možete putem maila na: [email protected]
Veselimo se vašim prijavama!